2022-2023 eğitim-öğretim dönemiyle ilgili lansman toplantısı gerçekleştirildi.
815
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-815,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

2022-2023 eğitim-öğretim dönemiyle ilgili lansman toplantısı gerçekleştirildi.

Kategori
Haberler
Açıklama

Elbistan Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji’nin, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemiyle ilgili lansman toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya, Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin , Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Yılmaz, Alparslan Ceran ve Yahya Acer, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, Tamirciler ve Demirciler Odası Başkanı Mehmet Mıhçı, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mükremin Alagöz, Terziler Odası Başkanı İhsan Sarıoğlan, Şoförler ve Otomobilciler Odası temsilcileri, ortaokul müdürleri ile okul yöneticileri katıldı.
Toplantıda sunum yapan Elbistan Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Genel Koordinatörü Mahmut Çelik, öğrenci sayılarının 1200’e ulaştığını söyledi.
Yeni projelerle birlikte öğrenci sayısını 1500’e çıkarmayı hede ediklerini anlatan Çelik, öğrencilere ücretsiz dershane hizmeti sunduklarını anımsattı. Okuldaki eğitimlerin alanında uzman mühendisler tarafından verildiğini hatırlatan Genel Koordinatör Mahmut Çelik, mezun olacak öğrencilerin istihdamına yönelik de çalışmalar yürüttüklerine vurgu yaptı.